CONCURSO CASA DE ASIA

Aquí tenéis las bases del concurso Marco Polo: http://www.casaasia.es/GestorPeticiones?aplicacion=home&origen=home&destino=noticia_ficha_home&codigo=10181 Al final de la página encontraréis un pdf con las bases.

El premi està dotat amb un viatge al país seleccionat per a un estudiant, acompanyat dels pares. Els millors assajos seran publicats a Casa Àsia Virtual i al web de l’Observatori Àsia Central (www.asiacentral.es). L’objectiu del premi és despertar l’interès pel continent asiàtic i conscienciar els estudiants de la importància que pot tenir aquest continent en el seu futur.

El tema que cal tractar serà la importància dels viatges i la literatura per fomentar el coneixement entre les diferents cultures. Per això, el contingut del assaig s’haurà de centrar en el Kazakhstan com a pont entre Europa i Àsia. La convocatòria està dirigida a totes les escoles del territori espanyol i en concret a estudiants de 3r i de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) Els originals hauran de ser inèdits i constar d’un mínim de 500 paraules i un màxim de 700, mecanografiats a doble espai i per una sola cara en fulls DIN-A4, enquadernats de forma cuidada i llegible.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s